Eigenwijs en anders

Zo zouden wij ons omschrijven

Soms is de stap naar de samenleving te groot. Vooral de lange dagen op het werk kunnen een moeilijk te beklimmen berg vormen, laat staan de vele sociale contacten... Toch wil je niet de hele dag thuisblijven. Bij Eigenwijs Anders zetten we kleine stapjes om jouw doelen opnieuw te bereiken.

Bij ons ontmoet je nieuwe mensen en dit tijdens allerhande activiteiten. Zo verklein je niet alleen de stap naar de samenleving, maar leer je jezelf ook beter kennen. In het kader van een hersteltraject kunnen sociale contacten, activiteiten en heroriëntatie immers hand in hand gaan.

Wij kiezen hierbij voor een vast aanbod aan activiteiten. Denk maar aan het maken van een kastje of het samen bouwen van een computer. Hierbij neem je steeds verschillende rollen en verantwoordelijkheden op en houden we rekening met jouw tempo, niveau en leerdoelen.

Aan de basis van onze activiteiten ligt steeds jouw persoonlijk groeiplan. Een portie zelfvertrouwen en het herstel van de regie over jouw leven, krijg je er van ons bovenop.

Contacteer ons voor meer informatie

Het exacte aanbod verschilt van locatie tot locatie én het gekozen instapmoment. Neem daarom contact op met één van onze lokale managers. Geen zin om te telefoneren? Geen zorgen, een mailtje volstaat.