Eigenwijs en anders

Zo zouden wij ons omschrijven

Eigenwijs en anders. Zo zouden wij ons inderdaad omschrijven. Eigenwijs omdat we op onze eigen bijzondere manier focussen op persoonlijke ontwikkeling en groei. Anders omdat we jou graag andere vaardigheden en talenten helpen ontdekken. Op die manier ontmoet je niet alleen nieuwe mensen, maar laat je ook jezelf verrassen met kwaliteiten waarvan je niet eens wist ze te hebben. Uiteraard staat herstel gedurende het volledige proces centraal, maar willen we een grotere meerwaarde betekenen dan louter dat. Een sociaal hart met een focus op jouw welzijn, zo zouden wij Eigenwijs Anders omschrijven.

Bij ons sta je er nooit alleen voor

Elke dag opnieuw werken we aan jouw herstel en ontwikkeling. Terwijl we samen aan projecten werken, schenken we jou ook een veilige plek waar je altijd op terug kan vallen. Natuurlijk werken we hard en is er al eens ruimte voor een lach, maar als het echt niet meezit bieden we even graag een luisterend oor. Dat is niet eens zo verwonderlijk, want door te luisteren naar jouw input kunnen we veel beter jouw persoonlijke doelen bepalen. Wil je vooral sociale contacten leggen of eerder ervaren hoe het nu weer is om deel uit te maken van een groep? Op jouw eigen tempo en op basis van jouw leerdoelen helpen we jou graag verder.

Laat je begeleiden door een vakkundig team

De medewerkers van Eigenwijs Anders hebben uiteraard ervaring met herstelprocessen voor mensen met een psychiatrisch heden of verleden. Toch plaatsen we tijdens het herstelproces nooit de psychiatrische problematiek op de voorgrond. Wij kijken verder en vooruit. En die positieve insteek dragen we graag over. Want op die manier kunnen we elke dag opnieuw, eigenwijs en anders, bouwen aan de toekomst.