Eigenwijs en anders

Zo zouden wij ons omschrijven

Eigenwijs Anders is te vinden op drie verschillende locaties in Gelderland. Naast het standaard aanbod beschikt iedere locatie over één of meerdere specialisatieruimtes.

Eigenwijs Anders te Arnhem

Het activiteitencentrum te Apeldoorn biedt alle standaard activiteiten aan, maar beschikt ook over een fiets- en kluswerkplaats. Hier krijg je niet alleen uitleg van onze experts, maar werk je ook samen aan eigen projecten. Zo herstellen we oude en minder oude fietsen én geven we jou de mogelijkheid om zelf jouw fiets mee te brengen. De fiets- en kluswerkplaats is gelegen naast de muziekruimte, waardoor je intussen ook kan genieten van een hip deuntje.
Meer informatie: contacteer Daan Bijl (daan.bijl@eigenwijsanders.nl)

Eigenwijs Anders te Nijmegen

Het activiteitencentrum te Nijmegen focust voornamelijk op een minder mobiele doelgroep. Omdat wij menen dat ook ouderen alle recht hebben om via activiteiten te werken aan hun herstel, zetten we in op beweging op maat, gezellige praatgroepen en creatieve activiteiten. Iedere maandag is er ook een wisselend aanbod, gaande van bingo tot bakken en een bezoek aan de lokale markt.
Meer informatie: contacteer Willem Wijdemans (willem.wijdemans@eigenwijsanders.nl)

Eigenwijs Anders te Apeldoorn

Bij Eigenwijs Anders te Apeldoorn staat jouw creatieve ontplooiing centraal. Hier kan je aan de standaard activiteiten deelnemen zoals je ze ook in Arnhem kan beleven, maar is er ook een zangkoor, een kunstworkshop en een groengroep. In de maanden november en december kan je tot slot deelnemen aan de workshops koken en serveren. Het doel: een extra grote creatieve kersttaart bakken waar we samen van smullen!
Meer informatie: contacteer Lieke Roos (lieke.roos@eigenwijsanders.nl)